Vakantie 22-27 okt. 2017

Duurzaam festival

Footprint Festival Den Haag gaat op vakantie!

Door de fijne vibe en enthousiaste reacties op het Footprint Festival zijn we door FIT body & mind uitgenodigd om een bijzondere week te organiseren op een magische locatie in Zeeland. Deze vakantie is meer dan alleen een yoga vakantie, wellness week en een retraite.

Het wordt een heuse festival vakantieweek met een inspirerend programma; spannende workshops, intieme wandelingen, yoga, dans, muziek, creativiteit en meer. Ter plekke geniet je van de wellness, zoals sauna’s, baden en massages, wanneer jij er zin in hebt. Maak een wandeling in de natuur, laat je verwennen met een heerlijke vegetarische maaltijd, duik in de zee.

Locatie

Festival 12-13 aug. 2017

Our Services

Kindvriendelijk

Kinderen zijn welkom en hebben tot 5 jaar gratis entree en vanaf 5 jaar een speciale prijs.

Prijzen

Alle workshops zijn inbegrepen in de festivalprijs.

Mindervalide

Het festival is op het strand en helaas niet rolstoel toegankelijk.

Bewustzijn en duurzaam festival

Duurzaam saai? Spiritueel zweverig? Dat was vroeger. Nu is de nieuwe tijd! Groen is het nieuwe zwart, yoga de nieuwe fitness. En wat is er nou lekkerder dan met je blote voetjes dansen op fijne deunen met de zee voor je snufferd? En vooral als je ondertussen ook nog deel kan nemen aan mooie workshops, intieme wandelingen en leerzame activiteiten. En contact kan maken met gelijkgestemden die om de wereld geven op een bewustzijn en duurzaam festival. Het programma bestaat uit workshops in het kader van bewustwording; mindfullness, meditatie, yoga. Er komt onder andere een beach-cleanup, een eetbare wandeling, een eye-contact event, een ligconcert en een workshop handlezen voor beginners. Er zijn marktkraampjes met aangeboden waar in het thema en natuurlijk heel veel muziek, waar lekker op gedanst kan worden. Kortom; hou je van verdieping, maar ook van een feestje? Kom dan naar Footprint, het bewustzijn en duurzaam Festival!
Duurzaamheid:
Nieuwe vriendschappen:
Bewustzijn:
Verbinding:
Bijzondere ervaringen:

Partners